• banner1
  • banner2
  • banner3
  • 2
  • 3
  • 1
  • 4
News
  • USA and Canada: Visiting Report in Oct.2018

    Beijing Fenglong is known as the biggest greenhouse materials supplier in China, we are not only supplying the materials to our customers, we are more concerned about the feedback and comments from different customers. Every year we have plans to visit our customers in person, to have a face to ...
  • India: Agri Tech Bangalore 2018

    Agri Tech is the india’s largest Exhibition on Agriculture, Farm Machinery, Poultry, Livestock Equipment& Agri Processing Technologies, Greenhouse Materials and Equipments. All of local famous greenhouse builders and equipment suppliers take part in this show, Beijing Fenglong has the long...
  • China: The 20 Hortiflorexpo IPM Beijing

    No.1 Horticultural Trade Expo ing China Anjog Platform kanggo Floriculture & Horticulture ing Asia! Hortiflorexpo wis paling gedhé lan paling kuoso gambar perdagangan internasional ing industri floriculture, horticulture, lan gardening in China. Iku acara gedhe dianakaké saben taun ing Bei ...
  • Mesir: Sisi- greenhouses teknologi kanggo kang ...

    Presiden Abdel Fattah El Sisi ditekan ana sing nggunakake greenhouses lan Techniques budidoyo modern kontribusi kanggo nambah produksi tetanèn lan rationalizing konsumsi banyu, ngandika Spokesman Presiden Bassam Radi. project yakuwi ing ngembangaken ekonomi kanthi nambah ...
  • Germany: IPM Essen 2018

    The padha perdagangan internasional kanggo tetanduran (IPM Essen) iku pameran anjog ing donya kanggo horticulture, Fenglong njupuk bagéyan ing iki padha saben taun, lan taun iki ngadeg No. punika 8A53-4 lan 8A53-5. Kita tansah kaget ing carane IPM Essen mbenakake saben taun lan carane jurusan profesionalisme co ...
About

Beijing Fenglong griya ijo Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1999 ing Beijing lan a-tech dhuwur, perusahaan griya ijo anjog global specialized ing Pabrik, sales, desain, riset lan pangembangan produk elektronik lan mecha-nical kanggo tetanèn dilindhungi, kalebu bahan lan Alat kanggo construction griya ijo lan omah ternak modern.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!