Babagan awake dhewe

Beijing Fenglong griya ijo Technology Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1999 ing Beijing lan a-tech dhuwur, perusahaan griya ijo anjog global specialized ing Pabrik, sales, desain, riset lan pangembangan produk electromechanical kanggo tetanèn dilindhungi, kalebu bahan lan Alat kanggo griya ijo construction lan omah ternak modern.

云南 展会 公司 图 _ 副本

Beijing Fenglong wis loro tambahan, Beijing Toto Kogyo Horticultural Co., Ltd. (joint venture karo perusahaan Jepang) lan Beijing Fenglong griya ijo Technology Co., Ltd.
Our factory is located in the Tongzhou District of Beijing and occupies more than 40,000 square meters. We employ more than 240 people across our three R&D centers, three national offices and four distribution centers.

F331D94E-46FE-46de-92C0-56B0A1A2D26E_ 副本

Saiki perusahaan wis dikembangaké atusan produk, kang kalebu VINIPET® kabel wiggle, LOCKUP ® saluran kabel wiggle, KINGZO® film reeler kang uga dikenal minangka muter munggah unit, TOYATANI® griya ijo film poliethelin, KINGZO® pindah motor, 3GG® gearboxes motor , FLC® penggemar circulation, sistem ventilasi, sistem shading uga macem-macem jinis rak lan pinions, saluran aluminium lan extrusions, griya ijo sistem kontrol cerdas multi-span, etc. 

1 (4)

Iki produk internasional majeng wis porsi pelanggan ing 64 negara ing donya.

丁经理

Kanthi tanduran modern panutup 40,000 meter, Beijing Fenglong wis uga R & D cabang, kang file paten 10-kuwat tahunan. Perusahaan wis ing Panggonan sistem kontrol kualitas banget ketat, certified dening ISO9001 sistem manajemen kualitas, ISO14001 sistem manajemen lingkungan, lan kesehatan lan safety Manajemen OHSAS18001.

7F1F727C-2B9E-4ef9-92EE-9ABF6FC7EFF7

Beijing Fenglong lan Toto Kogyo Co., Ltd saka Jepang diadegaké sukan peserta Beijing Toto Kogyo Horticultural Co., Ltd 20 taun kepungkur. Karo, Beijing Fenglong wis ngenalaken majeng Japanese teknologi produksi lan konsep manajemen, lan wis disedhiyakake ekspor Beijing Fenglong 's saka reelers manual & elektrik film, kabel wiggle lan sistem kontrol griya ijo kanggo Jepang kabeh babak taun. Kinerja banget wis luwih dianyari konsep manajemen Fenglong 's, apik pangembangan prodhuk, Manajemen kualitas lan layanan sawise-sales.

1 (1)

Manajemen kaku lan kaunggulan sing angka inti saka Fenglong, kang wis standar kualitas pengawasan lan ranging sistem banget dhuwur.

vlcsnap-2018-08-16-10h02m41s767

Kita bisa nyedhiyani produk lan layanan luwih apik kanggo perusahaan engineering domestik lan manca utama lan petani.

微 信 图片 _20180913135251_ 副本 _ 副本

 


Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!