Development

Development

2018
Dibukak 3GG Gear Motor

2017
Diwenehake 90 Patents ing pungkasan 2017
Dibukak Vinipets® Putih goyang-goyang Wire

2013
Dibukak AC220V Electric Film Reeler

2011
Diwenehake minangka Ratepaying Credit Grade A saka Beijing

2010
Certified minangka Advanced Technology Enterprises
diekspor kanggo 38 negara ing donya, kalebu Jepang, Amerika Serikat, Jerman, Walanda, lan sapiturute

2009
Jeneng perusahaan iki diganti dadi Beijing Fenglong griya ijo Teknologi Ltd
Certified dening ISO9001 sistem manajemen kualitas, ISO14001 sistem manajemen lingkungan, lan GB / T28001 kesehatan lan safety Manajemen

2007
Tongzhou electromechanical Teknologi Riset Cente iki diadegaké, karo telu pusat R & D, twelves Laboratories, nggoleki bahan Polymer, peralatan electromechanical, lan sistem kontrol otomatis griya ijo

2004
Tongzhou Factory iki diadegaké, dikuwasani luwih saka 40,000 kothak meter.

2003
Vinipet®Wiggle Wire dipundadosaken minangka produk-ditetepake pemerintah dening Shanghai
Kingzo®DC Electric Film Reeler

2002
Diwiwiti kanggo ngekspor produk kabeh ndonya

2000
Beijing Toto Kogyo Horticultural Co., Ltd iki diadegaké, A Joint Venture karo Japanese Toto Kogyo Co., Ltd, diwiwiti kanggo ngekspor controller, film reeler, kabel wiggle, etc.

1999
Beijing Fenglong Agricultural Engineering Co., Ltd. iki diadegaké


Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!