FAQ

Cara Supaya?

Langkah 1, please marang kita model lan jumlahe apa sing perlu;

Langkah 2, banjur kita bakal nggawe Pi kanggo sampeyan konfirmasi rincian supaya;

Langkah 3, nalika kita dikonfirmasi kabeh, bisa ngatur pembayaran ing;

Langkah 4, pungkasanipun kita ngirim barang ing wektu dipuntetapaken.

Yen bakal nggawe layang?

delivery Wektu

Sample Order: 1-3 dina sawise panrimo saka wong pintêr.

Stock Order: 3-7days sawise panrimo saka wong pintêr

OEM Order: 12-20days sawise panrimo ing simpenan.

Apa bab Sawise-sales Service?

babar pisan 3 taun kanggo kabeh jinis Motors;

5 utawa 6 taun babar pisan kanggo kabeh jinis kabel wiggle;

Yen sampeyan nemokake sembarang aksesoris risak pisanan, kita bakal menehi anyar bagean kanggo free kanggo ngganti ing urutan sabanjure, minangka sawijining perusahaan experienced, sampeyan bisa ngaso njamin kualitas lan layanan sawise-sales.

Pembayaran

T / T, L / C

transportasi

Diangkut dening DHL, UPS, EMS, Fedex, barang Air. segara barang.

Kowe ndhukung gulung kapal?

Ya, kapal gulung iku aviable.


Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!