компанијата Вести

 • Happy Chinese Valentine’s Day

  Happy Chinese Valentine’s Day

  Many Chinese now regard “Qixi” the evening of July 7 in the Chinese lunar calendar as the Chinese Valentine’s Day. The Qixi festival expresses the traditional values of love in China that lovers should live to a ripe age together and be faithful to each other no matter what dif...
  Прочитај повеќе
 • China: The 20th Kunming International Flower Expo

  China: The 20th Kunming International Flower Expo

  Established in 1995, and having built a successful track record over the past two decades, Kunming International Flower Expo of China (KIFE) has grown into a leading flower industry event in Asia. In 2019, KIFE will take place alongside China Floriculture Retail Forum. Together, the shows will co...
  Прочитај повеќе
 • China: IPM Shanghai 2019

  China: IPM Shanghai 2019

  Beijing Fenglong Greenhouse Technology Co., Ltd., as a leading domestic and internationally renowned enterprise in facility agriculture, was invited to participate in this exhibition and brought many new technologies to this exhibition, which attracted extensive industry attention. Fenglong’s bo...
  Прочитај повеќе
 • Германија: IPM Есен 2019

  Германија: IPM Есен 2019

  За многу години ние сме биле учество во IPM Есен како снабдувач на стакленички материјали од Кина, најважниот саем за Fenglong секоја година, и оваа година на штандот бр е 4C15 во сала 4. IPM Есен обезбедува сеопфатен преглед на тековните трендови и идниот развој на пазарот ....
  Прочитај повеќе
 • САД и Канада: Посета извештај во Oct.2018

  САД и Канада: Посета извештај во Oct.2018

  Beijing Fenglong is known as the biggest greenhouse materials supplier in China, we are not only supplying the materials to our customers, we are more concerned about the feedback and comments from different customers. Every year we have plans to visit our customers in person, to have a face to ...
  Прочитај повеќе
 • Индија: агро Техника Бангалор 2018

  Индија: агро Техника Бангалор 2018

  Agri Tech is the india’s largest Exhibition on Agriculture, Farm Machinery, Poultry, Livestock Equipment& Agri Processing Technologies, Greenhouse Materials and Equipments. All of local famous greenhouse builders and equipment suppliers take part in this show, Beijing Fenglong has the long...
  Прочитај повеќе
 • Кина: 20 Hortiflorexpo IPM Пекинг

  Кина: 20 Hortiflorexpo IPM Пекинг

  Бр.1 хортикултурно трговија Експо во Кина водечка платформа за цвеќарството и хортикултура во Азија! Hortiflorexpo е најголемиот и авторитетни меѓународни шоу во индустријата на цвеќарството, хортикултурата и градинарството во Кина. Тоа е голем настан што се одржува секоја година во Bei ...
  Прочитај повеќе
 • Германија: IPM Есен 2018

  Германија: IPM Есен 2018

  меѓународен саем за растенија (IPM Есен) е водечки светски саем за хортикултура, Fenglong зема учество на овој саем секоја година, и оваа година на штандот бр е 8A53-4 и 8A53-5. Ние сме секогаш изненадени од тоа како IPM Есен подобрува секоја година и како степен на професионализам ко ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!
WhatsApp Онлајн Chat!