• banner1
 • banner2
 • banner3
 • 2
 • 3
 • 1
 • 4
Lajme
 • Turkmenistan: Five-hectare high tech gree...

  The first greenhouse in the country equipped with a cooling system and capable of maintaining a temperature of 20-25 degrees on the hottest days has been launched in the Akhalsky region of Turkmenistan. Representatives of the Parliament and regional municipality as well as public organizations, m...
 • China: IPM Shanghai 2019

  Beijing Fenglong Greenhouse Technology Co., Ltd., as a leading domestic and internationally renowned enterprise in facility agriculture, was invited to participate in this exhibition and brought many new technologies to this exhibition, which attracted extensive industry attention. Fenglong’s bo...
 • China and Tajikistan establish greenhouse...

  China and Tajikistan have been working together on a greenhouse vegetable project, located about 70 kilometers away from the Tajik capital, Dushanbe. The project spans more than 200 greenhouses across 50 hectares. The complex specializes in growing tomatoes, strawberries and cut flowers. As part...
 • Interview: China’s greenhouse techn...

  SHARQIYA, Egypt, April 10 (Xinhua) — China’s greenhouse technologies are currently boosting the development of Egypt’s modern agriculture through the construction of hundreds of greenhouses. The technologies are used in a large joint project northeast of the Egyptian capital Cai...
 • Germany: IPM Essen 2019

  For many years we have been participating in IPM ESSEN as a greenhouse materials supplier from China, the most important trade fair for Fenglong every year, and this year the stand No. is 4C15 in Hall 4. IPM ESSEN provides a comprehensive overview of current trends and future market developments....
për

Pekin Fenglong serë Teknologjia Co, Ltd, u themelua në vitin 1999 në Pekin dhe është një teknologji të lartë, globale kompani udhëheqëse serë e specializuar në prodhimin, shitjen, projektimin, kërkimin dhe zhvillimin e produkteve elektronike dhe mekanizmave nical për bujqësinë mbrojtura, duke përfshirë materialet dhe pajisje për ndërtimin e serrave dhe banesave moderne blegtorale.

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!