• banner1
  • banner2
  • banner3
  • 2
  • 3
  • 1
  • 4
wartos
  • China: IPM Shanghai 2019

    Beijing Fenglong Greenhouse Technology Co., Ltd., as a leading domestic and internationally renowned enterprise in facility agriculture, was invited to participate in this exhibition and brought many new technologies to this exhibition, which attracted extensive industry attention. Fenglong’s bo...
  • China and Tajikistan establish greenhouse...

    China and Tajikistan have been working together on a greenhouse vegetable project, located about 70 kilometers away from the Tajik capital, Dushanbe. The project spans more than 200 greenhouses across 50 hectares. The complex specializes in growing tomatoes, strawberries and cut flowers. As part...
  • Interview: China’s greenhouse techn...

    SHARQIYA, Egypt, April 10 (Xinhua) — China’s greenhouse technologies are currently boosting the development of Egypt’s modern agriculture through the construction of hundreds of greenhouses. The technologies are used in a large joint project northeast of the Egyptian capital Cai...
  • Jérman: IPM Essen 2019

    For many years we have been participating in IPM ESSEN as a greenhouse materials supplier from China, the most important trade fair for Fenglong every year, and this year the stand No. is 4C15 in Hall 4. IPM ESSEN provides a comprehensive overview of current trends and future market developments....
  • AS jeung Kanada: Ngadatangan Laporan di Oct.2018

    Beijing Fenglong katelah supplier bahan rumah kaca pangbadagna di Cina, urang teu ukur supplying bahan ka konsumén urang, kami leuwih prihatin ngeunaan eupan balik na komentar ti para nasabah béda. Unggal taun urang gaduh rencana pikeun didatangan konsumén urang jelemana mun gaduh raray ka ...
kira-kira

Beijing Fenglong Tangkuban Parahu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1999 di Beijing tur mangrupakeun-tech tinggi, parusahaan rumah kaca ngarah global husus di pabrik, jualan, desain panalungtikan, jeung ngembangkeun produk éléktronik jeung mecha-nical pikeun tatanén ditangtayungan, kaasup bahan sarta equipments pikeun konstruksi imah kaca na perumahan tatanén modéren.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!