• banner1
  • banner2
  • banner3
  • 2
  • 3
  • 1
  • 4
wartos
  • USA and Canada: Visiting Report in Oct.2018

    Beijing Fenglong is known as the biggest greenhouse materials supplier in China, we are not only supplying the materials to our customers, we are more concerned about the feedback and comments from different customers. Every year we have plans to visit our customers in person, to have a face to ...
  • India: nagri Tech Bangalore 2018

    Agri Tech is the india’s largest Exhibition on Agriculture, Farm Machinery, Poultry, Livestock Equipment& Agri Processing Technologies, Greenhouse Materials and Equipments. All of local famous greenhouse builders and equipment suppliers take part in this show, Beijing Fenglong has the long...
  • Cina: The 20 Hortiflorexpo IPM Beijing

    No.1 Horticultural Trade Expo di Cina Anjog Platform keur Floriculture & Hortikultura di Asia! Hortiflorexpo geus panggedéna jeung paling nulis acara perdagangan internasional dina industri tina floriculture, hortikultura, sarta ngolah di Cina. Ieu mangrupakeun acara hébat dilaksanakeun saban taun di bei ...
  • Mesir: Sisi- imah kaca téhnologi pikeun anjeunna ...

    Presiden Abdel Fattah El Sisi stressed on Kemis nu maké kaca jeung téhnik budidaya modern nyumbang kana ngaronjatna produksi pertanian sarta rationalizing konsumsi cai, ceuk juru carios Présidén Bassam ngalangkang. proyék nu boga tujuan dina ngamekarkeun ekonomi ku ngaronjatna ...
  • Jérman: IPM Essen 2018

    Nu wajar perdagangan internasional keur pepelakan (IPM ESSEN) nyaeta pameran ngarah di dunya pikeun hortikultura, Fenglong nyokot bagian dina ieu adil unggal taun, sarta taun ieu ngadeg No. nyaeta 8A53-4 na 8A53-5. Kami salawasna amazed di kumaha IPM ESSEN ngaronjatkeun unggal taun na kumaha darajat profesionalisme ko ...
kira-kira

Beijing Fenglong Tangkuban Parahu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1999 di Beijing tur mangrupakeun-tech tinggi, parusahaan rumah kaca ngarah global husus di pabrik, jualan, desain panalungtikan, jeung ngembangkeun produk éléktronik jeung mecha-nical pikeun tatanén ditangtayungan, kaasup bahan sarta equipments pikeun konstruksi imah kaca na perumahan tatanén modéren.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!