• banner1
  • banner2
  • banner3
  • 2
  • 3
  • 1
  • 4
wartos
  • Jérman: IPM Essen 2019

    For many years we have been participating in IPM ESSEN as a greenhouse materials supplier from China, the most important trade fair for Fenglong every year, and this year the stand No. is 4C15 in Hall 4. IPM ESSEN provides a comprehensive overview of current trends and future market developments....
  • AS jeung Kanada: Ngadatangan Laporan di Oct.2018

    Beijing Fenglong katelah supplier bahan rumah kaca pangbadagna di Cina, urang teu ukur supplying bahan ka konsumén urang, kami leuwih prihatin ngeunaan eupan balik na komentar ti para nasabah béda. Unggal taun urang gaduh rencana pikeun didatangan konsumén urang jelemana mun gaduh raray ka ...
  • India: nagri Tech Bangalore 2018

    Agri Tech is the india’s largest Exhibition on Agriculture, Farm Machinery, Poultry, Livestock Equipment& Agri Processing Technologies, Greenhouse Materials and Equipments. All of local famous greenhouse builders and equipment suppliers take part in this show, Beijing Fenglong has the long...
  • Cina: The 20 Hortiflorexpo IPM Beijing

    No.1 Horticultural Trade Expo di Cina Anjog Platform keur Floriculture & Hortikultura di Asia! Hortiflorexpo geus panggedéna jeung paling nulis acara perdagangan internasional dina industri tina floriculture, hortikultura, sarta ngolah di Cina. Ieu mangrupakeun acara hébat dilaksanakeun saban taun di bei ...
  • Mesir: Sisi- imah kaca téhnologi pikeun anjeunna ...

    Presiden Abdel Fattah El Sisi stressed on Kemis nu maké kaca jeung téhnik budidaya modern nyumbang kana ngaronjatna produksi pertanian sarta rationalizing konsumsi cai, ceuk juru carios Présidén Bassam ngalangkang. proyék nu boga tujuan dina ngamekarkeun ekonomi ku ngaronjatna ...
kira-kira

Beijing Fenglong Tangkuban Parahu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1999 di Beijing tur mangrupakeun-tech tinggi, parusahaan rumah kaca ngarah global husus di pabrik, jualan, desain panalungtikan, jeung ngembangkeun produk éléktronik jeung mecha-nical pikeun tatanén ditangtayungan, kaasup bahan sarta equipments pikeun konstruksi imah kaca na perumahan tatanén modéren.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!