Tentang Kami

Beijing Fenglong Tangkuban Parahu Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 1999 di Beijing tur mangrupakeun-tech tinggi, parusahaan rumah kaca ngarah global husus di pabrik, jualan, desain panalungtikan, jeung ngembangkeun produk electromechanical pikeun tatanén ditangtayungan, kaasup bahan jeung equipments keur rumah kaca konstruksi na perumahan tatanén modéren.

云南 展会 公司 图 _ 副本

Beijing Fenglong boga dua subsidiaries, Beijing Toto Kogyo Horticultural Co., Ltd. (joint venture ku parusahaan Jepang) jeung Beijing Fenglong Tangkuban Parahu Téhnologi Co., Ltd.
Our factory is located in the Tongzhou District of Beijing and occupies more than 40,000 square meters. We employ more than 240 people across our three R&D centers, three national offices and four distribution centers.

F331D94E-46FE-46de-92C0-56B0A1A2D26E_ 副本

Ayeuna parusahaan geus dimekarkeun ratusan produk, nu ngawengku VINIPET® kawat ngageol, LOCKUP ® channel kawat ngageol, KINGZO® pilem reeler nu ogé katelah roll up Unit, TOYATANI® rumah kaca pilem poliétilén, KINGZO® gear motor, 3GG® gearboxes motor , FLC® kipas sirkulasi, sistem ventilasi, sistem Shading ogé rupa-rupa rak jeung pinions, saluran aluminium sarta extrusions, rumah kaca sistem kontrol calakan multi-bentang, jrrd 

1 (4)

Ieu produk sacara internasional canggih geus porsi konsumén dina 64 nagara sakuliah dunya.

丁经理

Kalawan tutuwuhan dimodernisasi ngawengku 40.000 méter pasagi, Beijing Fenglong boga ogé hiji R & D cabang, nu file patén-patén 10-kuat taunan. parusahaan boga di tempat sistem kadali kualitas ketat pisan, Certified ku ISO9001 sistem manajemen kualitas, ISO14001 sistem manajemen lingkungan, jeung kaséhatan sarta kaamanan manajemén OHSAS18001.

7F1F727C-2B9E-4ef9-92EE-9ABF6FC7EFF7

Beijing Fenglong na Toto Kogyo Co., Ltd ti Jepang ngadegkeun joint venture maranéhanana Beijing Toto Kogyo Horticultural Co., Ltd 20 taun katukang. Kalawan eta, Beijing Fenglong geus diwanohkeun canggih Jepang téknologi produksi jeung konsep manajemen, sarta geus diwanohkeun ékspor Beijing Fenglong 's tina reelers manual & listrik pilem, kawat ngageol jeung sistem kadali rumah kaca ka Jepang kabeh buleud sataun. Kinerja unggulan geus salajengna diropéa konsep manajemen Fenglong 's, ningkat ngembangkeun produk, manajemén kualitas sarta jasa saatos-jualan.

1 (1)

manajemén rigorous jeung kaunggulan anu nilai inti Fenglong, anu ngabogaan standar kualitas inspeksi na tracking Sistim kacida luhurna.

vlcsnap-2018-08-16-10h02m41s767

Bisa nyadiakeun produk jeung jasa hadé ka pausahaan rékayasa domestik jeung luar nagri utama na growers.

微 信 图片 _20180913135251_ 副本 _ 副本

 


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!