pangwangunan

pangwangunan

2018
dibuka 3GG Gear Motor

2017
Teges 90 patén-patén ku tungtung 2017
dibuka Vinipets® Bodas ngageol Kawat

2013
dibuka AC220V Electric Film Reeler

2011
Teges jadi Ratepaying Kredit Kelas A Beijing

2010
Certified sakumaha Advanced Téhnologi usaha
diékspor ka 38 nagara di sakuliah dunya, kaasup Jepang, AS, Jerman, Belanda, jeung sajabana

2009
Ngaran parusahaan dirobah kana Beijing Fenglong Tangkuban Parahu Téhnologi Ltd
Certified ku ISO9001 sistem manajemen kualitas, ISO14001 sistem manajemen lingkungan, sarta GB / T28001 kaséhatan sarta kaamanan manajemén

2007
Tongzhou Electromechanical Téhnologi Panalungtikan Cente didirikan, jeung tilu puseur R & D, twelves Laboratorium, nalungtik bahan Polimér, alat-alat electromechanical, sarta sistim kontrol automation rumah kaca

2004
Tongzhou Factory didirikan, nempatan leuwih ti 40.000 méter pasagi.

2003
Vinipet®Wiggle Kawat diresmikeun salaku produk-ditunjuk pamaréntah ku Shanghai
Kingzo®DC Electric Film Reeler

2002
Mimitian pikeun exporting produk sakuliah dunya

2000
Beijing Toto Kogyo Horticultural Co., Ltd didirikan, A Joint Modal kalawan Jepang Toto Kogyo Co., Ltd, mimiti exporting controller, pilem reeler, kawat ngageol, jeung sajabana

1999
Beijing Fenglong Pertanian Téknik Téhnologi Co., Ltd. didirikan


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!