hubungan

TAROS KAMI

alamat

Kantor Tambahkeun: Center Nasional 3 lantai pikeun Konservasi plasma nutfah Corp, Cina Akademi Élmu Pertanian, No 12 Selatan Zhongguancun Street, Haidian District, Beijing 100081, Cina.

Pabrik Tambah: No.2 Juhe 2nd jalan, zone ngembangkeun Jufuyuan, Tongzhou District, Beijing 101100, Cina

Surélék

market@wigglewires.com

 

telepon

Tel: 86 10 62149667

Fax: 86 10 82108614

jam

Senén-Jumaah: 9 am kana 6 pm
Sabtu: 10 am ka 2 pm
Minggu: Ditutup


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!