FAQ

Kumaha Ka urutan?

Hambalan 1, mangga ngabejaan urang model sarta kuantitas naon butuh;

Hambalan 2, teras urang bakal nyieun pi pikeun anjeun pikeun ngonfirmasi sacara rinci urutan;

Hambalan 3, nalika urang dikonfirmasi sagalana, bisa ngatur mayar éta;

Hambalan 4, tungtungna urang nganteurkeun barang dina waktos diatur.

Lamun bakal nyieun pangiriman?

Waktos pangiriman

Sampel Orde: 1-3 poé sanggeus resi tina pembayaran pinuh.

Stock Orde: 3-7days sanggeus resi tina pembayaran pinuh

OEM Orde: 12-20days sanggeus resi deposit teh.

Kumaha upami Saatos-jualan Service?

jaminan 3-taun pikeun sagala jinis motor;

5 atawa 6 taun jaminan pikeun sagala jinis kawat ngageol;

Lamun manggihan sagala asesoris cacad pertama kali, maka kami bakal méré Anjeun bagian anyar haratis pikeun ngaganti dina urutan hareup, saperti hiji produsén ngalaman, anjeun tiasa sésana assured sahiji kualitas jeung jasa saatos-jualan.

pamayaran

T / T, L / C

kandaraan

Diangkut ku DHL, UPS, suweng, Fedex, angkutan barang Air. angkutan barang laut.

Anjeun ngarojong serelek pengiriman barang?

Sumuhun, pengiriman barang serelek anjeun aviable.


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!