Gendheng ngeculake Electric Fan suhu asor Control, Kool Max Electric Gampang Angin, ST-PQD / DD-400 - griya ijo China Beijing Fenglong

suhu Roof ngeculake Electric Fan Asor Control, Kool Max Electric Gampang Angin, ST-PQD / DD-400

Short Description:

Cooling luwih cepet, Patent Product, dehumidification banget lan kinerja dipeksa ventilasi, Rain desain bocor-bukti, Anti-tuwa, Awet nggunakake urip, instalasi Trep, Firm lan dipercaya, konsumsi energi Low, 3 taun babar pisan kualitas


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Plabuhan: Xingang, China
  • Pembayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P,
  • Detail produk

    Keterangan

    Carane nggunakake

    aplikasi

    Apa Kool Max Gampang Angin? 
    Cahaya Max® Gampang Angin iku gendheng dipasang penggemar extraction ngeculake, khusus sing dirancang kanggo Greenhouses karo tutup plastik. Iku minangka cara sing gampang lan cara efisien kanggo petani diwenehi suhu & asor efektif kontrol, ngurangi penyakit saka tanduran, supaya griya ijo fresher. Digawe saka bahan awet karo 3 taun babar pisan.
    未 标题 -2
    Patent Product
    Specially invented and developed by FLC to solve the problem of ventilation, moisture removal and temperature reduction at the top of the greenhouse.
    未 标题 -2
    Exported To 18 Countries:
    Fenglong Kool Max® Easy Wind has been serving customers in 18 countries since 2012.
    未 标题 -2Great Effect on Ventilation, Dehumidification, and Cooling

    Ing udhara lembab lan panas biasane ing gendheng saka griya ijo. Iku hard kanggo njupuk wong-wong mau metu saka ing griya ijo karo cara ngeculake saiki, supaya bisa nimbulaké wutah saka bakteri lan germs, lan nggawa penyakit kanggo tanduran. Penggemar angin Gampang bisa ngatasi masalah iki uga.
    2A98155B-1AF3-4f42-8E42-DCFCE7120F80_ 副本
    1) penggemar wis diinstal ing gendheng saka griya ijo. Kanthi model elektrik, bisa njupuk udhara panas metu saka griya ijo lan ngurangi suhu nang.
    2.) Perlu uap saking lan ngurangi asor ing griya ijo. Aliran udara kanggo model listrike 4600m3 / h, supaya bisa ngurangi asor cepet. Asor rata-rata bisa murah bab 15%.
    3) Iku bisa ningkataké aliran udara nang ijolan gas saka masyarakat tanduran, Balance faktor lingkungan, lan ngurangi penyakit saka tanduran.
    4) supply CO2 ing griya ijo, supaya ing konsentrasi CO2 perlu, keuntungan kanggo wutah saka tanduran.
    未 标题 -2
    Rainproof Patent Design, Good Sealing Performance

    Ing materi saka penggemar iku padha film, supaya ora ana reaksi kimia ing wilayah tutul antarane penggemar lan film. Amarga termal expansion padha, penggemar ora bocor udan. (nalika penggemar wis diinstal ing griya ijo PC lan glasshouse, iku bisa nutup karo lim kaca). Nalika mbukak penggemar, tutup bakal kabuka ing angin supaya ventilasi, nalika penggemar ditutup, tutup bakal ngeculake kanthi otomatis amarga gravitasi (bisa digunakake ing 45 derajat amba horisontal). Tutup wis dijamin tightly karo tong minyak sawise penggemar ditutup. Iku bisa nyegah mundhut panas, nyegah online, udan, lan salju ruangan kanggo ketik griya ijo lan njamin sealing lan safety.
    未 标题 -2
    Anti-tuwa, Awet

    Materi materi PE murni, nambah agen anti-tuwa, nambah efek anti-tuwa.
    未 标题 -2
    Easy to Install, Reliable

    Penggemar migunakake part cahya plastik, struktur kompak, kurang volume, lan cahya bobot. Salah wong bisa nginstal penggemar karo sawetara pribadi, iku ngirit wektu lan pegawe. Sajrone instalasi, mung gesper kuping ndhukung ing tabung support, banjur ndandani ngawat-ngawati ing kuping kanggo tabung. Iku gampang lan aman.
    未 标题 -2
    Wide Application

    Iku bisa dipigunakaké kanggo ventilasi trowongan, multi-span griya ijo, griya ijo solar, glasshouse, ecologic Restaurant, lan unggas.
    未 标题 -2
    Internal and External Package
    NeoImage_ 副本
    未 标题 -2
    CE Certificate
    CE Certificate_ 副本
    未 标题 -2
    3 Taun njamin
    Quality-njamin, saka tanggal mundhut, ing wektu babar pisan, FLC bakal nindakake ijol lengkap utawa ngganti kabeh produk masalah.
    未 标题 -2
    Packing lan Delivery
    光影 魔术 手 拼图 _ 副本
    未 标题 -2
    Product Presentation



    未 标题 -2


  • Previous:
  • Next:

  • 216E5A0F-E70C-4e0d-A90A-1B13120EA24F

    2A98155B-1AF3-4f42-8E42-DCFCE7120F80_ 副本

    排气 多 _ 副本 Aplikasi

    Tampilan Online Chat!
    Tampilan Online Chat!