развој

развој

2020
Manufacture Base of Black and White Panda Greenhouse Film was established

2019
Manufacture Base of PO Greenhouse Film was established

2018
Започна 3GG Менувач мотор

2017
Готово 90 патенти од страна на крајот на 2017 година
Започна Vinipets® Бела шаване жица

2013
Започна AC220V Електрична филм Reeler

2012
Manufacture Base of PE Greenhouse Film was established

2011
доделува како Ratepaying кредитни Одделение А на Пекинг

2010
сертифициран како Напредно технологија претпријатија
извезуваат во 38 земји низ целиот свет, вклучувајќи ги Јапонија, САД, Германија, Холандија, итн

2009
името на компанијата беше сменето во Пекинг Fenglong стакленички технологија ООД
сертифициран од страна на ISO9001 квалитетен менаџмент систем, ISO14001 еколошки менаџмент систем, и GB / T28001 за управување со здравјето и безбедноста

2007
Tongzhou Електромеханички технологија Истражувачкиот CENTE е воспоставена со три центри за R & D, twelves Лаборатории, истражување на полимерни материјали, електромеханички опрема и систем за контрола на емисиите на стакленички автоматизација

2004
е основана Tongzhou Фабрика, окупирана повеќе од 40.000 квадратни метри.

2003
Vinipet®Wiggle жица беше назначен како владата ги смета за производ на Шангај
Kingzo®DC Електрични филм Reeler

2002
Почна да се извоз на производи од целиот свет

2000
Пекинг Тото Kogyo хортикултурно копродукции, Ltd е основана, заедничко вложување со јапонски Тото Kogyo копродукции, Ltd, почна да извезува контролор, филм reeler, шаване жица, итн

1999
Пекинг Fenglong Земјоделски факултет технологија Co, Ltd е основана


WhatsApp Онлајн Chat!
WhatsApp Онлајн Chat!